hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Bizonsági őr, aki soha se nem.

2008.10.18. 11:52 Hun.Spb

A biztonsági szolgálat emberei, akik a házban cirkulálnak, tulajdonképpen egész normális arcok. Időnként beszélnek hozzám vagy kérdeznek valami elementáris baromságot, de utána napokig békén hagynak. Egyik se egy atomfizikus, de tényleg egész jól ki lehet jönni velük.

Kivéve az egyiket, mert persze mindenütt van egy különlegesen hülye. Az egy dolog, hogy egész nap olyan fejjel közlekedik, mintha ő lenne „Az Ember Aki Segglyuk Nélkül Született”, de majd egy éve minden reggel hangosan az arcába köszönök, és neki még egyszer sem sikerült erre érdemben reagálni.

Ne tessenek félreérteni, ettől én még nem alszom rosszabbul, de ma reggel is hihetetlenül felbaszott. Főleg az után, hogy reggel a bankban is betalált egy tőgyarcú barom, hogy ne telefonáljak itten bent. Pedig csak Dr. Ká mondta le a reggeli kávéfogyasztási szertartásunkat.

- Figyi, nem tudok odaérni, mert gyereket kell csinálnom – hadarta. Az egész nem volt három másodperc. 

Mármint a telefonbeszélgetés, a gyerekcsinálást szerintem elhúzta minimum négy percig is.

2 komment

Címkék: magánszöszmötölés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr19719891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guli 2008.10.18. 13:02:17

Csak tudnám, miért csodálkozol még mindig az emberek viselkedésén. Nem vagy már 19 éves.

Ilyenek. Csak arra kell vigyázni, hogy mi ne váljunk ilyenné. Én már néha veszek észre magamon is görény viselkedést. Csúnyán is nézek magamra esténként a tükörbe.

Edifice 2008.10.26. 20:28:52

Tényleg, miért lep meg? És miért próbálkozol velük?
süti beállítások módosítása