hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Jimmy Somerville – Az igazi takarítós zene.

2008.11.01. 13:42 Hun.Spb

Törtem a fejem reggel, hogy az általános ruharendezéses, nyáricuccelpakolós, lakásrendberakós délelőttömre milyen zenét adjak a JBL –eknek. Elsőnek egy elég odarakós Goa válogatásra esett a választás, de nem nagyon vált be. Részben azért, mert ritmusképletét és hangzásvilágát tekintve nem egy kimondott szombat délelőtti zene, részben pedig fél óra után a medencelakók és a szobanövények a sarokban ücsörögtek, egymás és egy gigantikus méretűre tekert cigi társaságában.

 

Másodjára viszont beletrafáltam. Az igazi otthoni zene, egy Jimmy Somerville válogatás nyert. Vagy hatvan felvétel, szinte mindennel. Bronski Beat, The Communards és minden egyéb szólóban vagy duettben elkövetett dal. Gyorsan ment a munka, és a szomszédok is hamar elmenekültek a folyosóról, mert nem nagyon volt más választásuk. Elég durván szólhatott, amikor a 200 Watt névleges teljesítmény mellett még fejhangon és visítva énekeltem is.

Aztán kicsit molyoltam a Net. –en, és megtaláltam egyik kedvencem videóját. És nini, na ki nyomja a fekvőtámaszt Jimmy mellett?

object width="425" height="344">

 

Szólj hozzá!

Címkék: netszörfing zenehang

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr57743817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása