hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Időjárás jelentés.

2009.08.12. 19:12 Hun.Spb

Kedves Nézőink! Mielőtt elmondanám holnapi előrejelzésünket, szeretnék elnézést kérni a tegnapiért és pontosítani a mait.

De most komolyan. 2009 –et írunk, tehát vélhetően nem egy varázsgömb fölött ülnek és másfél LSD bélyegtől transzba esve találják ki, hogy mi lesz. Vagy de?

Mondtak mára zápor-zivatar-erősödő szél kombót, mire én felülvizsgáltam a tervezett vékony nyári nadrág-lábtanga-rövid ing összeállítást és most itt ülök farmerban, hossz ujjú pólóban és szétrohadok. Kint hárommillió fok, áll a levegő, a felhők száma pedig nulla.

Mára is megvolt tehát napi bosszantó, lehetett beleindulni a délelőttbe. Naná, hogy 10:30 –ra már három ember küldött el a picsába, amit méltán nevezhetünk új egyéni csúcsnak, mert ez csak olyan délután háromra szokott összejönni. Ez ugyan némileg hátráltatta az emberutálatom kezelését, de eléggé szórakoztató volt, tehát nem panaszkodom. A harmadiknak már csak azt mondtam, hogy keressen magának másik hobbit, ne már én legyek a mai áldozat.

Ja, és még mindig Sziget, tehát hordába tömörült turisták, plusz magyar punkok mindenütt. Leendő gyermekeim anyja is valahol kint, ami kellőképpen idegesít, de nem reagálom le. És ma még valami futball izé is van, mert feltünően sok nemzetiszínnel ékesített embert látni sörrel a kézben.
 
Szóval ma este inkább Vé-ügynök, mert az jó.

Szólj hozzá!

Címkék: magánszöszmötölés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr661305656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása