hunspb@hotmail.com

hozzászólások

BetegNyúl.

2009.08.28. 12:01 Hun.Spb

- Nincs a lakásban se algó, se asz. – közli velem ÉnNyulam, nem kevés elkeseredéssel a hangjában.
- Hogy mi van? – kérdezem én, mert ez még a kettőnk között megszokott kommunikációs forma szerint is értelmetlen szóhalmaznak tűnik elsőre.
- Nincs itthon semmilyen pirin. Se algó, se asz.
- Aha, nincs. De szerzek.

Leendő Gyermekeim Anyja olyan dáthás, mint aki nagyon. Saját elmondása szerint nem lufinak érzi a fejét, hanem egy komplett léghajó flottának. Kókadtan ül az ágy szélén, néha csúnyán orrot fúj, ilyenkor az akváriumlények bebújnak a növények közé.
 
Én persze el vagyok tiltva az érintkezéstől, különös tekintettel a testnedvek cseréjével összefüggő helyzetgyakorlatokra, hiába bizonygatom, hogy az immunrendszerem ilyeneket fogyaszt uzsonnára. Hajthatatlan.
 
Aztán térülés-fordulás, gyógyszer az asztalon, és persze azonnal a teljes tájékoztató elolvasása. Imádom ezt. Minden, de tényleg minden vevőtájékoztatót/címkét/leírást szóról szóra végigolvas és megjegyez. Addig persze csendben kell lenni, csak egészen halkan szólhat zene, közbekérdezni tilos.
 
Végzett, tehát jöhet a összefoglaló, aztán persze mindenkinek elújságolja:
 
- Júj de jó, a ÉnPasim vett nekem aszt.
 
Hát csoda, hogy szeretem?

1 komment

Címkék: magánszöszmötölés párkapocs

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr41343915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D. Sharp 2009.09.03. 11:26:01

Minden postod, melyben róla beszélsz, utalsz rá, megemlíted, szóval minden postod tele van sok szeretettel.

Szépek lehettek együtt.
süti beállítások módosítása