hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Lehet, ez jó.

2009.07.13. 09:41 Hun.Spb

Felsétálnék a dombra, ahonnét kicsiny mezőgazdasági embereket látni, ahogy szőrős állatokat terelgetnek. Először csak halkan, majd kiáltva: Hát eddig meg hol a picsába voltál?

Pedig nem kezdődött jól. A mobilom Cousto kapitányként indult meg egy tál tartárszószban, amitől ugyan ízre finomabb lett, de a funkcionálitása gyakorlatilag nullára redukálódott. Elő a tartalékkal, de az se sokkal. Persze a száma a másikban, mantrázás, hogy hívjon gyorsan. Naná, hogy igen. És onnantól minden csak boldog menetelés egy csodálatos ember oldalán.

Egy ilyen nap után nem szabad azonnal lefeküdni. Szépen lassan kell lejönni róla, mint egy nagyon drága tudatmódosító szerről. Semmi se vesszen kárba. Ilyenkor molyolni kell a lakásban, szöszmötölni a dolgokkal. Megetetni a kis apró háziállatokat, és beszélgetni velük. Egyenként bevizezni a növény összes levelét. Lefekvés előtt pedig szakácskönyvet lapozgatni, mert az jó.

Szólj hozzá!

Címkék: magánszöszmötölés párkapocs

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr171242968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása