hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Emberek, barátaim, Madonna. (Update! 08.05.)

2009.07.30. 10:44 Hun.Spb

Azért a nemalvásnak is megvannak a maga előnyei, bár azért ez ma reggel nem volt annyira egyértelmű. A Vé-ügynökkel eltöltött felejthetetlen beszélgetés hajnali kettőig tartott, de mindkettőnknek szüksége volt rá, főleg mert DW megint akkorát villantott, hogy simán leszakadt az agyam.

Rohadna meg az élet.

Hogy miért bánt el velem ilyen durván? Tessék őt kérdezni, biztos lesz jó válasza, mondjuk az, hogy ő semmiről sem tehet és neki neki most annyira, de annyira rossz, hogy csak na. Én inkább fókuszálnék valaki másra, valami másra. Tarkólövés után nem kell kivéreztetni.

Sorban hülyülnek meg az emberek, mintha ez valami tömegsport rendezvény lenne Norbival. Indoka persze mindenkinek van, lehet sajnálni őket, de én nem. Csak néha összejövök Dr. Halorvossal és Dr. Ká-val, csóválni a fejünket és azt mondani bazmeg. De ma nem.
Ma még a barna műbőrszandálhoz fogyasztott fehér térdzokni sem tudott felidegesíteni, lehet, mert reggel nem néztem a lófejű nőt a tévében. Ellenben és vala, azon simán kiakadtam, hogy gyakorlatilag nem lehet tudni, hogy Madonna konkrétan hol, és egyáltalán. Lövésem sincs, hogy kinek van igaza, de ha a magyarok pöcsölése miatt a koncert elmarad, megyek és lefénykardozom az egész bandát.

Most pedig irány Eger. Csókolom.

 

Új hír: Mégis csak Kincsem Park.

 

 

4 komment · 1 trackback

Címkék: magánszöszmötölés d.w.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr681289971

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://Www.Zaizhuli.Com/ 2017.12.10. 02:59:45

Heves vita a televíziós jogok értékesítéséről - Juventus FC blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D. Sharp 2009.08.06. 19:35:08

Én ott leszek!!! :-)

guli 2009.08.10. 12:08:58

Ne izgulj, ezt még a kishazánk sem lesz képes elszúrni.

Megyünk. Mi legalább is igen. Na de hogy Madonna is ott lesz-e?? Azért reménykedjünk. Az előttünk két nappal megrendezésre kerülő, ill. most már csak nem kerülő horvát buli már biztosan elmarad, ez tuti, mert oda csak 8 000 jegyet tudtak eladni.

Nálunk sem olyan rózsás a helyzet, mi sem érjük el a 20 000 - et, pedig azt az őrületet, ami a jegyeladás körül volt, még most sem tudom feledni. Fél napos eredménytelen sorbanállás, jegyhiány, cirkusz, kilátástalanság, aztán nagy protekció és 4 db jegy. Ehhez képest most minden idióta kvízműsor főnyereménye Madonnajegy, hozzáteszem, hogy ma a freemailes leveleim között is akadt egy játékbahívós, Madonna jegynyerős akció, amitől - annak ellenére, hogy nem vagyok sznob - egy kicsit már hánynom kell.

Tényleg ennyire nem érdekel már senkit ez a csúcsművész? Vagy valóban ennyire gáz az emberek anyagi helyzete?

Persze én csak örülök, mert bár a Madonna utálni fogja kishazánkat, vélhetően nem is jön többet, mivel a paciderbi kongani fog az ürességtől, azért nekünk halandóknak, jegyfizetőknek legalább lesz levegőnk a koncerten, mert tömeg az aztán nem lesz.

D. Sharp 2009.08.10. 23:47:19

Tudunk majd táncolni.

@guli: Ne nézz TV-t, akkor nem látsz idióta kvízműrort. :-)

guli 2009.08.11. 09:37:46

@D. Sharp:

Nem tv-ről beszéltem. Rádiós kvízműsorokban hallottam. A saját levelezési fórumomat meg nem tudom és nem is akarom kikerülni.

Egyébként a tévénézésről nekem nem olyan közhelyes a véleményem, mint sok embernek. Szerintem álságos dolog a televíziót lenézni, hiszen a legkönnyebben elérhető (mindenkinek van otthon és olcsó) és a legkevesebb energiát igénylő (mondjuk takarítás, főzés mellett is háttérben működtethető) hírforrás, legyen az valódi hírérték, egy jó recept, vagy egy tudományos tény.

De tovább megyek. A véleményem az, ha az ember nem lesz rabja a Mónika show-nak, vagy egy újabb celebbemutatós, sok reklámbevételt hozós adásnak, akkor alapvetően a televíziózás szélesíti a látókört, informál, szórakoztat. És ez utóbbi sem nagy baj. Ha valaki ezt ellenpontozza napi sok órai munkával, háztartásvezetéssel, gyerekneveléssel, ügyintézésekkel, valamint könyvek, értékes folyóiratok olvasásával, akkor miért lenne rosszabb elfoglaltság mondjuk egy jó krimi, mint a haverokkal egy sörözés (egyébként ez utóbbi sem megvetendő program).

Szerintem a sokcsatornás televíziózás teret ad a kultúrának is, sőt ma már bátran állítom, hogy egyes - általam preferált - csatorna műsoraiból kiválóan lehet tanulni is.

Szóval a legbutább dolog a demagógia, nem szabad általánosítani. Nem rosszabb a nézett sajtó, mint adott esetben egy rossz könyv (mert hú de sok van már ebből is), vagy egy rosszul szerkesztett újság.
süti beállítások módosítása