hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Jolán - Bujtor István állapota.

2009.08.12. 13:20 Hun.Spb

Jolán: - Szerinted miért nem jön korrekt tájékoztatás Bujtor István állapotáról? Miért van ilyen hírzárlat a család kérésére?

Én: - Gondolom, nem szeretnék, ha szerettük betegségében, magánszférájában vájkáljon mindenki.

 

Jolán: - De hát pont ettől vájkálnak. Jön a találgatás. Ital? Drog? Valami méregtelenítő hókuszpókusz? Öngyilkosság? Pont az ellenkezőjét érik el.

Én: - Hümm.

 

(felhasznált kép: visualizeus.com)

1 komment

Címkék: jolán kérdez

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr461305000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guli 2009.08.13. 09:21:32

Nehéz kérdés, de ez esetben talán még sem annyira nehéz.

Alapvetően én is úgy gondolom,hogy ha valaki közéleti vagy művész ember, akkor tudnia kell és megértenie is, hogy a halandók információt akarnak. Pláne ilyen esetekben. Néhányan pletykaéhségből, de vannak azért olyanok is, akik valóban féltésből, szeretetből.

Engem általában akkor háborít fel az ilyenkor szokott - héha nagyon is mű - hírzárlat, amikor egyébként az ismert ember orrba-szájba a sajtóban mutogatja, hallatja magát minden rezdülésekor, vagy még anélkül is, és amikor egy ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetbe kerül, a család egyszer csak piszkosul nem akar informálni.

Azonban most nem ez a helyzet. Ez a színészember évek óta visszavonult abban a vonatkozásban, hogy nem mutogatja magát celebműsorban, nem látjuk rettenetes újságok címlapján, sőt belső felén sem. Ezért aztán nem döbbent meg, hogy a család ezt az eljárást érzi helyesnek és szükségesnek.

Szerintem fogadjuk el, már csak azért is, mert még mindig az a véleményem, hogy alig akadhat néhány olyan ember, aki valóban féltésből, szeretetből, őszinte érdeklődésből várja a híreket és nem a szokásos MEGINT BESZÉLJÜNK VALAMI SZENZÁCIÓRÓL.
süti beállítások módosítása