hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Sztrájk megint, mindig, már.

2008.12.19. 22:04 Hun.Spb

Úgy hírlik a Pandák nehezen szaporodnak állatkertben. Ez viszont érvényes mondjuk a fogszakorvosokra vagy a hegesztőmérnökökre is.
Ha napi kétszáz ember bámulja őket, még lehet, hogy a párzási időszakban sem biztos. Nem beszélve a szakszervezeti elnökökről, akiket szívesen, de előtte egy Wartburg-féltengellyel, viszont nagyon.

 

A legutóbbi verzió szerint szinte biztos, hogy karácsonykor se lesz vonat, de most semmiképpen se egy darabig. Vidéken élő barátaim esténként ismeretlen Volán pályaudvarokra rohannak, és még a legszebbnek tervezett búcsúzásomat is telibaszta ez az egész MÁV sztrájk.  Azóta is vigasztalhatatlan vagyok, és nagyon hiányzik.

A vidéki rokonok meglátogatása, vagy a szülőkhöz való karácsonyi hazalátogatás némileg problémásabb, még szerencse, hogy én csak a szomszéd kerületbe, oda is taxival. Azért arra kíváncsi lennék, hogy Gaskó urat milyen gyorsan intézné el, mondjuk húsz pesten tanuló műegyetemi végzős, akikkel egy zárt szobába összeeresztenénk.

Nem nagyon van ennek az egésznek társadalmi támogatottsága, már mindenki rühelli. És szerintem már a sztrájkoló vasutasoknak is bőven elege van az egészből. A falujukban mindenki utálja már őket, Józsi kocsmáros felvizezi a borukat és Jolika néni sem köszön vissza. Egyszer csak megunják.

Felhasznált fotó forrása: origo.hu

1 komment

Címkék: társadalomizélés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr61832350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása