hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Vadászösztön.

2008.07.31. 21:56 Hun.Spb

Vettem élő kaját a szörnynek, egy halat. Rögtön elneveztem „Vörös Október”-nek, részben tisztelgésként a nagy és baráti Szovjetunió előtt, részben pedig azért, mert azzal a remek kis szójátékkal akarom zárni eme bekezdést, hogy a vízbe helyezés után jöhet a „Vadászat a Vörös Októberre”.

Freedom szerint ezt a poént senki nem fogja érteni, (írja ide, akinek nem esett le elsőre), könnyítésül: Főszerepben Sean Connery, magyar hangja Kristóf Tibor. Akinek így sem, azoknak: ülj le, egyes. Fogadjunk, hogy az egyből menne, hogy Lucelia Santos, magyar hangja Detre Annamária.

Nos tehát, a vízbeérés után a Vörös Október négy csomóval megindult előre, pontosan Raul elé, aki egy-nyolcad másodperc alatt elkapta, de csak a farokúszóját tudta lecsapni, azóta patthelyzet. Holnap reggel visszatérünk az eredményekkel.

2 komment

Címkék: magánszöszmötölés kubai kékrák

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr5595111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorenzaccio 2008.08.01. 11:53:41

Fotókat nem, de beszámolót kérnék!
Raul hogy aludt?
süti beállítások módosítása