hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Olimpiai kommentek.

2008.08.23. 12:15 Hun.Spb

Úgy alapvetően immúnis vagyok az emberi ostobaságra, hiszen környezetem folyamatos edzésben tart, de a Web 2.0 adta lehetőségekkel kitárul az életterem és bevérzik az agyam.
Most, hogy már szinte minden internetes hírhez lehet véleményt fűzni, rászabadult a gyanútlan lakosságra egy csordányi idióta, akik az érdemi beszélgetés helyett kényszert éreznek arra, hogy mindenkivel megosszák radikális politikai nézeteiket, függetlenül attól, hogy a hír egy repülőgép katasztrófáról szól, vagy egy sütemény receptet taglal.

Ennek érdemi kicsúcsosodása az olimpiai hírekkel kapcsolatos kommentek hosszú sora, ahol szinte percek alatt olyan politikai vita alakul ki, mint egy komolyabb dél-amerikai ország parlamentjében, csak itt nem lőnek az embere. Még.

Oké, Vitray Tamás bácsi 750 –nél benézte a célt, de hogy jutunk el innen húsz komment alatt odáig, hogy mekkora ÁVO-s volt és a zsidó/buzi/cigány kormány, (kívánt rész aláhúzandó), és Gyurcsány hogy és mit kúrt el.

Kammererék bejöttek ötödiknek. A józan ész szerint erre simán el kellene élveznünk, mert egy bolygónyi emberből ők az ötödik legjobbak. Erre jön egy brokkoliagyú barom, aki azonnal Orbánnal jön, meg azzal, hogy miként lett szétb*szva a MOB.
Persze a válasz sem marad el, idézem: „…kva anyád miatt szivatják meg te elmebeteg komcsi vadbarom. az a büdös barom vezéred, meg a zsidó csatlósai a tetves ingyenélő cigánypereputtyal együtt hergelték fel az országot! húzz a véres gecibe a pereputtyoddal együtt, vidd a zsidókat és a cigókat és mi boldogan élünk ebben az antiszemita szennygödörben míg meg nem halunk...boldogan és békességben...”

Na ezért nem vezetek és társadalmi vagy politikai blogot. Az ilyen beteg állatok tényleg köztünk vannak. Ülnek a kis számítógépük előtt, gyalázkodnak, és arra áll fel nekik, hogy mutogathatják akoltársaiknak, hogy milyen keményen megmondták. Ismeretlenül, név nélkül, mindkét oldalról.

2 komment

Címkék: társadalomizélés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr84629029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerafin 2008.08.25. 01:09:09

Sajnos megtaláltam véletlenül a blogodat. Így most munka helyett könnyesre röhögtem magam. Ami két dolgot eredményezett: Ad 1-má megint le leszek baszva. Ad 2:a szemeim helyén két piros paradicsom lesz holnap a könnyezéstől. Meg táskák alatta.
Na, szép! Így jár aki gyenge jellem és blogokat olvas.
Egyébként cupp. Csak úgy.
süti beállítások módosítása