hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Adj még valamit, kérlek.

2009.07.08. 15:33 Hun.Spb

A társadalmi kapcsolatok boncolgatása közben, együtt önnönmagunk helyzetének radikális alakulásával, szóval a boncolgatás közben hamar eljuthatunk arra a pontra, hogy „anyádat”, fejezem be így ezt a remek kezdőmondatot.

Ilyenkor lehet betolni egy Depeche Mode CD-t, és ordítva hallgatni, miből szeretteim rögtön tudják, hogy számomra ami van az nem jó, ellenben és viszont rossz.

Erre jött ő, és azt mondta nekem, hogy „szia nyuszi”, én meg csak ültem, és simán belefejeltem a pixelekbe. Odakint egy jéggel súlyosbított tornádó, szívemben mérhetetlen fájdalom, véremben dolgozik a magyar gyógyszergyártás remeke.

Szia nyuszi! Adj még valamit, vagy véreztess ki. A 16 csak egy szám, az életet nem matematikában mérik, hiába mondja ezt az arcunkba minden hétfőn az alaszkai doktor öccse.

Szólj hozzá!

Címkék: magánszöszmötölés párkapocs

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr181234393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása