hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Kari folytatás.

2008.12.25. 16:26 Hun.Spb

Két nap alatt kétszer ettem rommá magam, ma már nem merek kimenni a konyhába, mert előjött a bejgli-függőségem, és nem bírok úgy elmenni az asztal mellett, hogy egy fél rúddal ne toljak be szájon át.

 

 

 

A tegnapi hatfogásos igazán kiemelkedő volt, drága testvérem ismét tökéletes házigazda volt. Én meg udvarias, szórakoztató, és mérhetetlenül jó fej, ami azért tőlem igen nagy teljesítmény, figyelembe véve azt, amit figyelembe kell venni.

Ami viszont némileg elkeserít, hogy állandó tettestársam a Marsra utazott, és azóta semmi hír felőle. Pedig azt gondoltam, hogy most másképp lesz. Csak remélni tudom, hogy azért ez a hallgatás, mert valami meglepetéssel készül.

2 komment

Címkék: magánszöszmötölés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr94841374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guli 2009.01.06. 12:12:44

Hidd el, bőven figyelembe vettük azt, amit kell. És azt hiszem körbe udvarolhatjuk egymást, amiért ilyen intelligens és klassz és szórakoztató és ügyes és szellemes és satöbbik voltunk.

A BéZoli pedig baromira vette a viselkedésedet, még napokkal később is erősen visszaemlegetett téged.

Micsoda gonosz egy család vagyunk. Vagy még sem?

Hun.Spb · http://www.hunspb.blog.hu/ 2009.01.08. 18:34:32

Annyira klafák vagyunk, hogy csak na.
süti beállítások módosítása