hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Kínai repülőgép-hordozó?

2008.08.29. 23:49 Hun.Spb

Az amerikaiak a holdon, az oroszok az űrállomáson, a kínaiak mindenütt.

Forma 1-es pályát építenek, olimpiát rendeznek, embert küldenek az űrbe, dupla kártyás Nokia N95 –öt szerelnek össze, (nem feltétlenül ebben a fontossági sorrendben).

Most pont azt nézem a Google Earth műhold-képén, hogy a kínai Dailan hajógyárban ott parkol az orosz haditengerészet legnagyobb repülőgép-hordozójának, (Admiral Kuznyecov), félig kész testvérhajója, (Varjag). Amit egyébként ócskavasnak vásároltak, hogy majd szépen lebontják, és lesz belőle 42 ezer tonna fémhulladék, mert az milyen jól jön a népgazdaságnak. Fél Szabolcs megye sírva fakadt gondolom, hogy nem nekik jutott eszükbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szerkezetig kész hajót átráncigálták a fél világon, és most teljesen átfestve áll a hajógyárban, ráadásul szorgos kis emberek folyamatosan cuccokat hurcolnak ki és be.

A vége az lesz, hogy vagy megépítik a hajót, vagy csinálnak egy ugyanilyet, mert ezek már tudnak ilyet csinálni. Aztán már nekik is lesz repülőgép-hordozójuk hirtelen.

Felkészül az urándúsítók csapata.

Szólj hozzá!

Címkék: társadalomizélés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr37640349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása