hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Kritika, avagy a munkásosztály mennybemenetele.

2009.04.19. 15:26 Hun.Spb

Értelmiségi söpredék vagyok, a társadalom szégyene, mondják rólam. Abból is a legaljasabb, mert még vállalkozó is. Azt is mondják, hogy minden értelmiségi egy élősködő, a munkások vérét szívja.
Bevallom, rosszul is alszom e miatt. Éjjelente izzadva riadok fel, mert az általam elnyomott és kizsákmányolt munkások könyörgő tekintete kísért rémálmaimban. Ilyenkor Leendő Gyermekeim Anyja kimegy egy pohár vízért, majd az elénekeljük Internacionálét együtt, hogy enyhüljön a szorítás a szívemben.

Viszonyom a munkásosztállyal borzalmas. Nem átallom pénzért megvásárolni az ő termékeiket, vagy szolgáltatásukat. Micsoda egy szemétség, mekkora lenézés részemről.

A napokban például segítséget kértem egy munkástól, az akváriumom karbantartásával kapcsolatban. Persze az csak álca volt, hogy ezen a területen ő volt a szakember, és én szívesen tanulok tőle, hiszen a világban bárkitől lehet tanulni. Az igazi cél az volt, hogy kiszívjam a tudást a fejéből, aztán a vérét elszürcsöljem és a testének maradékát pedig megegyem, miközben persze Kant-ot idézek németül, csak azért, hogy mutassam a szellemi felsőbbrendűségemet. Sajnos elmenekült.

A múlt héten pedig egy szerződést segítettem megírni egy munkásnak ingyen, mert nem tudta jogszerűen elkészíteni. Persze itt is volt hátsó szándékom, mert ezzel olyan mentális mélységekbe taszítottam, hogy másfél zacskó pacalos chips-et kellett megennie, mire magához tért.

Persze jellemző az is, hogy egy értelmiségi fajtársamnak segítek a szakdolgozata írásában, mert nehezen boldogul a grafikonok készítésével. Hát persze, hogy segítek neki, mert akkor ő még értelmiségibb lesz, ezzel még jobban növelhetjük a világuralmunkat.

Bevallom, szégyellem magam ezért. El is határoztam, hogy kerítek valakit, aki majd jól megkorbácsol büntiből. De lehet, intézek egy csoportos, rituális öngyilkosságot az összes tanult és művelt emberrel együtt, hogy az országot és a gazdaságot végre a szakmunkások irányíthassák, igaz nem értenek hozzá, de ez most nem fontos.

Kedves Lorenzaccio! Te, aki tényleg értelmiségi vagy, sőt az egész családod ebben a sátáni bűnben fetreng, vigyázz! Eljönnek értetek a zsákos emberek.

És felszólítok minden értelmiségit: Ne taníts! Ne gyógyíts! Ne tervezz! Ne találj fel! Ne működtesd a gazdaságot! Mostantól tilos kutatni! Tilos rendszereket kidolgozni! Minden tilos, te rohadt banda!

Ui.: Ne tessenek félreérteni, részemről maximális respect minden dolgozó embernek, akik létrehoznak valamit. Ugyanúgy az agysebészeknek, mint a pékeknek vagy az esztergályosoknak. De arra nem számítottam, hogy 21. században valaha azt fogom olvasni valahol, hogy diplomások=söpredék.

(felhasznált kép: www.moviesforguys.com)

Szólj hozzá!

Címkék: társadalomizélés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr501074366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása