hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Csepeli kettős fejbelövés. Nem vicces!

2009.01.08. 15:48 Hun.Spb

Mondom a főnökömnek ma reggel, hogy úgy gondoltam, sikkasztok egy pár milliót a cégtől, (ki kell fizetni a gyerek magántanárát, meg amúgy is akarok egy új sarokkádat).

Aztán úgy is ki fog rúgni, de akkor másnap visszamegyek és fejbe lövetem a biztonsági őrrel. Csak ahogy szokás.

 
 
 
Hát hol élünk, basszátok meg? Egy szerencsétlen iskolaigazgatót, meg a tanártársát simán, előre megfontolt szándékkal, előre eltervezve kivégeznek, mert az előző nap teljes joggal kibaszta a gazdasági igazgatóját meg a biztonsági őrt, mert lenyúltak ikszmilliót.
 
Az egész annyira megdöbbentő és kegyetlen, hogy szóhoz sem jutottam egy jó fél órát, és utána is csak erőteljesen baszdmegeztem. Az sem vigasztal, hogy az elkövetők félelmetes nagy balfaszok voltak, és gyakorlatilag annyi nyomot hagytak maguk után, amivel meg lehetne tölteni két teljes CSI Miami epizódot. Mit gondolt? Csinál egy kamu kézen lövést, magyaráz valami megtébolyodott diákról, a rendőrök meg simán benyalják. Ez csak az amerikai filmeken jön be, és utána lehet két államon keresztül autózni, és Mexikóba szökni.
 
Alapvetően az emberi élettel kincsként bánok, de mondjuk az pont nem szokott érdekelni, ha a drogdíler arab fejbe lövi a fegyvercsempész ukránt. Egyel kevesebb. De hogy egy intézmény igazgatót kivégezzenek azért, mert megszünteti a munkaviszonyát két bűnözőnek, az azért nem egy mindennapos történet. És ne is legyen az.
 
Az meg aztán igazán odatesz, hogy egy olyan biztonsági őr lövi őket fejbe, aki egyébként okirat hamisításért és csalásért már büntetve volt. Gratulálok annak a biztonsági cégnek, aki alkalmaz egy büntetett előéletű embert. Meg annak a felnőttképzési intézetnek is, ahol elvégezhette az állás betöltéséhez szükséges tanfolyamot. Ha már bűnöző valaki, akkor adjunk neki lehetőséget még, hogy szervezett keretek között, egyenruhában, fegyverrel még jobban, még többet? Hatalmat és lehetőséget a bűnözőknek, had tudjanak érvényesülni?
 
Ahhoz, hogy Pirike pénztáros lehessen a sarki CBA –ban, kell az Erkölcsi Bizonyítvány. Abban ugyan nincsenek benne az elévült esetek, de hát majd minden komolyabb ügynek 10 vagy még több év az elévülése. Ahhoz viszont, hogy biztonsági őrként dolgozzon egy főemlős, kicsit komolyabb átvilágítást ír elő a szabályozás. Rosszul tudom?
 

A rendőrség viszont példás gyorsasággal, és szakszerűen, ami jó.

Szólj hozzá!

Címkék: társadalomizélés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr55865550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása