hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Celebvilág vasárnap délutánra.

2009.02.01. 15:25 Hun.Spb

Sarka Kata úgy döntött, kicsit később fog szülni. Ez még így nem is igazán hír.

Azonban ha hozzátesszük, hogy egyébként mindenórás terhes, akkor már egy újabb mozaikdarabbal gyarapodik a „Hazánk Legnagyobb Barmai” munkacímen futó fali dísz.
Valami metálszínű dologra gondoltam, csillámlós keretben, rózsaszín baszokkal.

 
Részleteiben a történet pedig még izgalmasabb. Sarka Kata ugyanis vesegyulladás miatt veszélyeztetett terhes, és gyakorlatilag bármelyik percben szülhet, viszont mindenképpen szeretné elkísérni párját, Sarka Katáné, született Hajdu Pétert, valami díjkiosztóra. Lesz, ami lesz. Ha meg a magzatvíz pont ott folyik el, hát meg van a következő bulvárcímlap.
 
Tegyük hozzá, hogy állítása szerint a gyerekkel megbeszélte, hogy egy héttel később jöjjön. Dr. Ranschburg Jenő biztos visongana a boldogságtól, hogy milyen demokratikus szellemben folyik már magzati korban a gyermeknevelés. Kár, hogy a baba ebben nem szavazhat, mert nincs még 18 éves.
 
Egyébként nem csak az orvosát csókoltatom, hanem a kőgazdag apucit is, aki ezt a remek hírt mosolyogva fogadta. Darwinnak nem volt igaza. Az evolúció nem old meg mindent.

1 komment

Címkék: hogy mik vannak!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr71916152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guli 2009.02.02. 08:44:30

Milyen nosztalgiával gondolok arra, amikor úgy majdhogynem két évtizede még a normál kerékvásárban működött a terhesség és a szülés (na meg nem mellékesen a gyermeknevelés).

Teherbe estünk - ki véletlenül, ki tervezetten -, majd jött - optimális esetben - 9 hónap, ami alatt felkészültünk a babavárásra. Bár ezen időszak alatt is volt saját életünk, azért a lelkünkben és szívünkben, de nem utolsósorban a testünkben már ott lapult a kisbaba, akinek kívántuk alárendelni ezután életünk legjavát.

És ez így is maradt a szülés után. Lehet, hogy én maradi vagyok, vagy demagóg, de mi a fenének egy olyan embernek gyerek, aki egy buli, díjkiosztó, vagy tudom is én micsodán való megjelenése miatt már most "eldobná, háttérbe szorítaná, no pláne tolófájásainak visszatartásával testében tartaná" a gyerekét. Mi lesz majd, ha megszületik?

Egy gyerek felelősség a megfogantatása pillanatától, de tovább megyek. Nem a felelősségtudat a legfontosabb, hanem az, hogy aki nem érzi, hogy Ő a legfontosabb az első perctől kezdve.... No comment
süti beállítások módosítása