hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Pop.

2009.03.13. 18:51 Hun.Spb

Újra összeáll Michael Jackson.

A hónap popzenei híre, hogy a világ legnagyobb átváltozó-művésze, (szegény fekete fiúból gazdag fehér nő), újra koncertezni bír, előreláthatóan 43 alkalommal, Londonban.

Lehet sikítva rohanni a jegyirodákba.

 

 

A Művész, Akit Korábban A Popzene Királyának Hívtak jelenleg és konkrétan egy zombi, és szerintem annyira már nem nagyon szeretne színpadra állni, de annak a népes csapatnak, aki belőle akar megélni, sajnos muszáj kituszkolni őt a rajongók elé, még azon az áron is, hogy a mikrofon-állványhoz kell szigszalagozniuk.

És bár vallom, hogy Jacko a popzenei hadszíntér megkerülhetetlen ikonja, nála sokkal többet kevesen tettek ezért az egészért, sajnos minduntalan az a Dr. House rész jut eszembe, amiben egy kevésbe fontos jelenet közben azért el bírták sütni azt a poént, hogy „Figyelem! Doktor Jackson, kérjük, fáradjon a gyerekosztályra!”

Kevésbé fontos truváj, de mindenképpen említésre méltó, hogy a Nagyasszony hazánkba látogat. Mivel százhatvannyolc éves, és vélhetően többet már nem nagyon jön ide, természetesen megyünk, hogy ordítva énekelhessük: „Like a Virgin”. Pedig dehogy.

felhasznált kép forrása: gawker.com

2 komment

Címkék: magánszöszmötölés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr871000535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2009.04.06. 08:59:04

Vajon Jacko azért művelte ezt magával, mert művész, akinek kell, hogy legyenek extravagáns dolgai?

Egyrészt szomorú, hogy egy ilyen tehetséges ember ide jut, másrészt viszont azt is lehet mondani, hogy ez volt az ára a tehetségének.

Hun.Spb · http://www.hunspb.blog.hu/ 2009.04.15. 10:50:20

Ez volt az ára annak, hogy egészen kisgyerek korától sztár volt. Nagybetűs sztár. Nem volt gyerekkora, nem volt kamaszkora, és nem lett "normális" felnőtt.

Egy zseni lett.
süti beállítások módosítása